Hoofdmenu

Blogs

Lewis - Week 41 2019

Voor Guido was het vandaag de grote Najaarsdag. Hij verscheen aan de start van de Marathon in Eindhoven. In vrij warme en winderige omstandigheden dook hij met 2u58 toch opnieuw onder de 3 uur grens. Chapeau, Guido! 

Lewis - Week 40 2019

Gisteren werd in Berendrecht de eerste veldloop van het winterseizoen afgewerkt. Een pak van onze atleten kon zich niet inhouden en trok richting de Nederlandse grens. Bij de dames koos Vicky onmiddellijk voor het hazenpad. Ze liep van start tot finish aan de kop en zo is de eerste overwinning van het winterseizoen voor onze groep meteen een feit. Ook Sarah liep een sterke race, één die werd bekroont met een vierde plaats. Bij de seniors mannen streden Yannis en ik om de podiumplekken. Yannis liep 10 seconden voor mij als tweede over de finishlijn.

Lewis - Week 39 2019

Ondanks de start van het WK atletiek in Doha en de marathon van Berlijn was er voor onze groep maar één wedstrijd die dit weekend echt telde. Dat waren de aflossingen (5 x 2,5km) in St-Niklaas. We hadden er namelijk een titel te verdedigen. Daar slaagden we ook met verve in. Jasper (8'03"), Jurgen (8'09"), Yannis (8'11") en Bart (8'20") zorgden er voor dat mijn mindere prestatie (8'26") geen probleem vormde. Ons vrouwenteam met Vicky (9'39") en Sarah (10'33") liep als derde over de finishlijn, maar schoof na de tijdstraf van een concurrent nog een plaats op.

Lewis - Week 38 2019

Gisteren trokken Marie en Bart nog een keer naar het hart van de Ardennen. In Engreux vond de Trail du Barrage plaats. Marie werd vijfde dame op de 13km, terwijl Bart 20 minuten vroeger als 15de over de finishlijn liep.

Lewis - Week 37 2019

Dit weekend trokken Tom en Sarah naar het KAVVV-kampioenschap stratenlopen in Wilrijk. Beiden keerden huiswaarts met zilver bij de seniors. Sarah deed 21'10" over 5 kilometer, terwijl Tom 43 minuten en 38 seconden nodig had voor zijn 10 km. Als ik me niet vergis, waren zij de enige 2 die dit weekend een wedstrijdje meepikten.

Lewis - Week 36 2019

Vorige week zondag nam Sarah nog deel aan een derde wedstrijd die week, namelijk de Memorial Rik Clerckx in Limburg. Op de 9,5km liep ze naar de 2de plaats bij de dames in 44'48". Dit weekend had Steven de Zwintriathlon over de halve afstand in het vet aangekruist. Dit zou zijn debuut worden op deze afstand. Dat hij bloedvorm was, hebben we de voorbije weken allemaal mogen ondervinden. Gisteren zette hij die hoogvorm om in een klinkend resultaat. Hij zwom, fietste en liep naar een tijd van 4u59'37". Daarmee finishte hij als 125ste op 487 finishers.

Lewis - Week 35 2019

Reeds op maandag was er de eerste wedstrijd van deze week. Sarah trok met succes naar Berendrecht voor de Kermisloop aldaar. Ze slaagde er in om de wedstrijd over 5km te winnen. Tijden zijn er spijtig genoeg niet aanwezig op hun website. Bij de buren in Brasschaat vond afgelopen vrijdag de Kapittelloop plaats. Na zijn eerste triathlonavontuur was het nu tijd voor de eerste loopwedstrijd van Jeroen P sinds hij bij ons traint. Vooraf was er gezonde spanning. Maar van zodra het startschot weerklonk, zat hij meteen goed in de race.

Lewis - Week 34 2019

Dit weekend werd er meer gedaan dan enkel gefietst door Frédéric, Steven, Tim, Werner en Mark. De laatste dag van de KAVVV-pistekampioenschappen bracht Sarah en Tom naar Burcht. Onder een stralende zon moesten er geen toptijden verwacht worden op de langere loopnummers. Enkel de medailles telden. Sarah behaalde een zilveren medaille op de 5000m. Ze deed er 21'49" over om die te behalen. Voor Tom was er geen eremetaal weggelegd. Hij finishte als vierde op de 3000m in 12'22". Zelf trok ik zaterdagavond naar Brasschaat voor de Stratencross van het jeugdhuis Hob Nob.

Lewis - Week 33 2019

Op de tweede dag van de kampioenschappen kwamen opnieuw dezelfde 3 leden van onze trainingsgroep in actie. Bij de dames stond dit weekend de 3000m geprogrammeerd. Sarah haar sterke wedstrijd werd beloond met brons en een stevige verbetering van haar PR. Met 11'56" dook ze voor het eerst onder de 12 minuten. Bij de mannen had Jan geen opwarming nodig om toch nog een mooie tijd (41'10") neer te zetten op de 10.000m. Natuurlijk was dit ook voldoende voor goud bij de 60 plussers. Op deze afstand kon Tom zijn conditionele achterstand niet verbergen.

Lewis - Week 32 2019

Afgelopen zaterdag stond de eerste dag van de KAVVV pistekampioenschappen geprogrammeerd. Onze drie atleten behaalden alle 3 eremetaal binnen. Bij de dames liep Sarah een perfecte wedstrijd met een fameus PR en zilver als gevolg. Haar tijd bedroeg 5'28"84. Bij de mannen was er dezelfde kleur voor Tom. Die na een moeilijke periode toch nog een behoorlijke 5'37"05 op de tabellen zette. De laatste die in actie kwam, was Jan.

Pagina's

Subscribe to RSS-blogs
© 2011 SAV vzw.