Hoofdmenu

Blogs

Lewis - Week 48 2019

Als ik me niet vergis, was ik dit weekend de enige atleet die in competitieverband uitkwam. In de VAL-cross in Arendonk liep ik naar een 7de plaats bij de masters +35.

Lewis - Week 47 2019

Afgelopen weekend stond de derde KAVVV-criteriumcross op het programma. Dat gegeven bracht een hele delegatie van onze groep naar Stabroek. Bij de dames was er een nieuwe overwinning voor Vicky weggelegd. Sarah finishte in het sterke deelnemersveld bij de seniors dames als vijfde en Marie als 11de. Bij de heren speelde er zich vooraan een spannende strijd met vijf af. Ik moest enkel 2 juniors laten voorgaan, wat maakt dat ik met de volle pot bij de seniors ging lopen. Yannis finishte als tweede senior en Jasper iets verderop als vierde senior. Jeroen P.

Lewis - Week 46 2019

Op de Parkloop in Hoboken waren er dit jaar heel weinig deelnemers. Toch trokken er twee van onze atleten naar daar. Jan koos voor wedstrijd over 5km. Daarin werd hij eerste 60+er in 20'34". Yannick vond ook nog een keer de tijd om aan de start te verschijnen. Hij werd 4de overall op de 10km in een tijd van 41'08". Voor beide een mooie tijd op een parcours met een stevige kuitenbijter. Zoals de naam reeds doet vermoeden was het ook niet helemaal vlak in Nijmegen waar Jasper aan de start verscheen van de bekende Zevenheuvelenloop.

Lewis - Week 44 & 45 2019

Op 2 november organiseerde GAV zijn veldloop op de velden en bossen rondom het gloednieuwe sportpark Koch in Gooreind. Bij de dames finishten Sarah en Marie respectievelijk als derde en vierde. Bij de seniors heren was er een 10de plaats weggelegd voor Bart. Jan dient in het prille seizoensbegin voorlopig zijn meerdere te herkennen in 2 leeftijdsgenoten. Hij finishte in Gooreind als derde.Een week later trok het KAVVV-circuit richting Zandhoven. Daar boekte Sarah haar allereerste overwinning bij de seniors dames. Bart liep zijn beste cross van het seizoen en werd zesde bij de heren.

Lewis - Week 43 2019

Dit weekend was het Gemeentepark in Schoten The Place to be voor de atleten van de KAVVV. Een grote delegatie van onze atleten was dan ook aanwezig op onze thuiscross. Bij de dames behaalde Vicky na een solo haar derde overwinning op rij. Sarah liet zien dat ze de afgelopen maanden veel vooruitgang heeft geboekt en versloeg de tegenstand in de strijd om plaats 2. Ook Marie liep een sterke wedstrijd en finishte als vijfde.

Lewis - Week 42 2019

Tim nam samen met enkele collega's deel aan de Ekiden in Brussel. Hij nam als tweede loper 10 kilometer voor zijn rekening en deed op het heuvelachtige parcours rond het Koning Boudewijnstadion 36 minuten en 42 seconden over zijn wedstrijd. Een heleboel van de atleten uit onze groep namen zaterdag deel aan de eerste KAVVV-criteriumcross in Wommelgem. Onze drie dames plaatsten zich alle 3 in de top 10 bij de seniors. Vicky ging net als 2 weken geleden met de overwinning aan de haal. Na een sterke wedstrijd behield ook Sarah haar vierde plaats van in Berendrecht.

Lewis - Week 41 2019

Voor Guido was het vandaag de grote Najaarsdag. Hij verscheen aan de start van de Marathon in Eindhoven. In vrij warme en winderige omstandigheden dook hij met 2u58 toch opnieuw onder de 3 uur grens. Chapeau, Guido! 

Lewis - Week 40 2019

Gisteren werd in Berendrecht de eerste veldloop van het winterseizoen afgewerkt. Een pak van onze atleten kon zich niet inhouden en trok richting de Nederlandse grens. Bij de dames koos Vicky onmiddellijk voor het hazenpad. Ze liep van start tot finish aan de kop en zo is de eerste overwinning van het winterseizoen voor onze groep meteen een feit. Ook Sarah liep een sterke race, één die werd bekroont met een vierde plaats. Bij de seniors mannen streden Yannis en ik om de podiumplekken. Yannis liep 10 seconden voor mij als tweede over de finishlijn.

Lewis - Week 39 2019

Ondanks de start van het WK atletiek in Doha en de marathon van Berlijn was er voor onze groep maar één wedstrijd die dit weekend echt telde. Dat waren de aflossingen (5 x 2,5km) in St-Niklaas. We hadden er namelijk een titel te verdedigen. Daar slaagden we ook met verve in. Jasper (8'03"), Jurgen (8'09"), Yannis (8'11") en Bart (8'20") zorgden er voor dat mijn mindere prestatie (8'26") geen probleem vormde. Ons vrouwenteam met Vicky (9'39") en Sarah (10'33") liep als derde over de finishlijn, maar schoof na de tijdstraf van een concurrent nog een plaats op.

Lewis - Week 38 2019

Gisteren trokken Marie en Bart nog een keer naar het hart van de Ardennen. In Engreux vond de Trail du Barrage plaats. Marie werd vijfde dame op de 13km, terwijl Bart 20 minuten vroeger als 15de over de finishlijn liep.

Pagina's

Subscribe to RSS-blogs
© 2011 SAV vzw.