Schoten Atletiek Vereniging

SAV-start to run
Over Ons Contact Inschrijven Trainers Start To Run Weetjes Blog Clubrecords Corona Wedstrijdresultaten Foto's Nieuws Kalender Proeflessen

Haal het lint (0 tot 5km-loop)

Wat?

‘Start-loop-haal het lint’ is een jaarlijks initiatief van SAV voor dames en heren (+18 jaar) die in groep een gezonde conditie willen opbouwen op een aangename, vlotte en verantwoorde manier.

SAV (Schoten Atletiek Vereniging) heeft een geschikt loopplan klaar voor absolute beginners.

Streefdoel is na 10 trainingsweken het lint van de 5km-loop te doorbreken.

Doordat we werken met verschillende groepen, kan je oefenen op het tempo dat voor jou het meest comfortabel is.

Probeer het en overtuig jezelf. Je zal versteld staan van het verbluffende loopresultaat van start naar lint!


Waar?

Op de Louis Wouters-atletiekpiste in het gemeentepark van Schoten (ingang Braamstraat).


Wanneer?

‘Start-loop-haal het lint’ wordt telkens in het voorjaar georganiseerd (periode eind maart-begin juni). Word je graag op de hoogte gehouden van de volgende editie? Meld je dan zeker aan via info@schoten-atletiek.be.

Het eerste trainingsmoment wordt voorafgegaan door een infosessie loopschoenadvies in samenwerking met Shop2Run. De oefenmomenten gaan telkens door op maandag en woensdag om 19.30 uur.


Zet jij de eerste stap ? De volgende zetten we samen!

Inschrijven voor ‘Start-loop-haal het lint’ kan op volgende manieren:

- Via deze link (de link wordt geactiveerd van zodra de inschrijvingen geopend zijn)

- Bij Marc Persoons op het nummer 0477-72 21 54

- via info@schoten-atletiek.be

- elke woensdag van 17 tot 20 uur in de cafetaria van SAV aan de Louis Wouters-atletiekpiste (van zodra de trainingen opnieuw kunnen doorgaan)

Deelname aan ‘Start-loop-haal het lint’ kost 25 euro. Verzekering, kortingsbon Shop2Run, deskundig trainingsadvies en opvolging zijn hierbij inbegrepen.

U kan het inschrijvingsgeld betalen via overschrijving op BE09 9733 5017 2357 van SAV met vermelding van uw naam, voornaam, adres en geboortedatum.

Een aantal ziekenfondsen voorzien een tussenkomst in het inschrijvingsgeld bij een erkende sportclub. U ontvangt het aanvraagformulier automatisch via e-mail na ontvangst van uw betaling.