Hoofdmenu

Blog van Dries Van Dyck

Lewos - Week 10 2020

Afgelopen weekend zorgde de Kalmthoutse atletiekclub ACK voor een primeur binnen de KAVVV. Zij organiseerde namelijk de eerste sprintcross. Dit gebeuren trok drie van onze atleten naar het sportpark Heikant. Sarah moest in een spannende vrouwenwedstrijd nipt de duimen leggen en moest zich tevreden stellen met plaats 2. Deze eindklassering was ook weggelegd voor Jan bij de heren +60. Bart liep bij de seniors heren naar een zesde stek.

Lewis - Week 9 2020

Jan maakte op het KSAH-kampioenschap veldlopen zijn favorietenstatus helemaal waar. Hij werd met grote voorsprong winnaar in de categorie +60. Daarmee is de eerste titel van het jaar een feit. Mathias nam in Berendrecht deel aan een sterk bezette Offroad Duathlon. Tussen deze regionale toppers kon hij goed zijn mannetje staan. Mathias finishte na 3,8km lopen, 22km mountainbiken en opnieuw 3,8km lopen als 16de bij de seniors.

Lewis - Week 8 2020

Afgelopen weekend was het een hoogdag voor onze atleten. In ons park stond namelijk de Memorial Jos De Borger op het programma. Het vernieuwde parcours uitgetekend door Marc Bruggemans viel bij zowat iedere atleet in de smaak. Vicky voegde nog een overwinning toe aan haar rijtje van deze winter. Deze keer werd ze wel geklopt door master Lieveke Luyckx. Bij de seniors mannen trok Jasper de lijn van vorig weekend door met een nieuwe sterke prestatie. Dit leverde hem deze keer een tweede plaats op.

Lewis - Week 7 2020

Dat veldlopen en stratenlopen 2 aparte disciplines zijn bewees Jasper zaterdag nog een keer. Ondanks zijn mindere prestaties in het veld de afgelopen maanden, stoof Jasper op de Natuurlopen in Lier naar een 8ste plaats en een tijd van 35'35" over 10,4km. In St-Niklaas werd ook op zaterdag de Stercross afgewerkt. Sarah liep naar de zesde plaats bij de seniors dames. Bart finishte bij de heren als 9de, terwijl Gert tevreden mag zijn met plaats 5 bij de masters +50.

Lewis - Week 6 2020

Tijdens dit winderige weekend was Jan de enige die zijn wedstrijdspikes aantrok. In Brecht liep hij naar de derde plaats op de korte cross van een KSAH-veldloop. Daarmee was hij ook eerste in de categorie +60.

Lewis - Week 5 2020

Afgelopen weekend vond de vijfde manche van het KAVVV criterium veldlopen plaats. Deze cross kon op beduidend minder interesse rekenen van onze atleten dan de andere wedstrijden. Dankzij een nieuwe overwinning kan de eindwinst in het criterium Vicky niet meer ontsnappen. Jasper vond zijn draai niet helemaal op de maisvelden van Kalmthout en finishte als achtste. Bij de masters was Gert onze enige vertegenwoordiger. Hij liep na een sterke wedstrijd naar plaats 4 bij de heren +50.

Lewis - Week 4 2020

Slechts 1 persoon uit onze groep trok dit weekend naar de KAVVV-cross in Rijkevorsel. Sarah vond tussen het studeren door de tijd om te gaan crossen. Ze finishte als derde overall bij de dames, maar wel als eerste senior. Jan koos zaterdag voor de KSAH cross in Edegem. Hij kwam als vierde over de eindstreep, maar ook hij was de eerste in zijn categorie +60. Bart zocht het dit weekend in de Ardennen voor een weekendje trailen. Op zaterdag deed hij het uitstekend met een 20ste plaats op de Kamikazetrail over 4km en later op de dag werd hij 31ste op de 20km.

Lewis - Week 3 2020

Zondag werd er door onze atleten op 2 locaties gecrosst. Vicky koos voor de tweede keer dit seizoen voor een VAL-cross. In Herentals werd ze op een pittig parcours zesde senior. Op een al even pittig parcours in Wilrijk gingen Bart en Tom van start voor de Geitencross. Bart werd voor de tweede week op rij vierde, terwijl Tom als negende senior finishte.

Lewis - Week 2 2020

Op zaterdag stond de veldloopklassieker St-Elooicross in Wommelgem op het programma. Voor Vicky het moment om haar zegereeks van voor Nieuwjaar verder te zetten. Ze liep al bij al vrij gemakkelijk naar haar zesde overwinning van het winterseizoen. Bij de mannen kwam Bart warm draaien voor de dag nadien. Desondanks werd hij toch nog vierde. Dat was één plaatsje beter dan Tom die vijfde werd bij de seniors heren. Bij de masters +50 liep Guido naar het derde podiumtrapje, terwijl er in de categorie +60 geen maat stond op Jan.

Lewis - Week 1 2020

Jasper opende voor onze trainingsgroep het nieuwe wedstrijdjaar. Hij liep tijdens de Nieuwjaarsrun naar de vijfde plaats op de 10km. De afstand was zowat een halve kilometer langer, verliep over heel wat onverharde stukken en in elk rondje zat ook een fameuze trappenpartij. Zijn tijd van 38'12" zegt dan ook niet alles.

Pagina's

Subscribe to RSS - Blog van Dries Van Dyck
© 2011 SAV vzw.