Schoten Atletiek VerenigingNieuws
× Over Ons Inschrijven Trainers Start To Run Clubrecords Wedstrijdresultaten Foto's Nieuws Kalender Proeflessen

☰ Menu


Nieuws50 jaar SAV21/10/2022 - Haar atleten behaalden de voorbije vijftig jaar herhaaldelijk goud tijdens diverse atletiekmeetings. Maar dit keer was het aan de Schotense Atletiek Club zelf om op het schavotje plaats te nemen. Voorzitter Marc Persoons en zijn delegatie die vanaf de Louis Wouters-piste in het park naar het gemeentehuis waren ‘gelopen’, kregen er felicitaties van sportschepen Paul De Swaef (N-VA) en de rest van het schepencollege voor het behalen van een bijzondere mijlpaal: het vijftigjarig bestaan.


Klik hier voor het volledige artikel
Levensloop 202211/09/2022 - Levensloop Schoten leverde minstens 37.000 euro op voor de strijd tegen kanker. Dat is de verdienste van alle 31 teams en ruim duizend deelnemers, maar misschien toch nog net iets meer van Marc Persoons en Jeff Verstreken. De twee helden zorgden voor een filmische apotheose van de sportieve benefiet door na respectievelijk 15 en 24 uur (!) continu lopen de finish te halen.


Klik hier voor het volledige artikel
Start-Loop-Haal het lint 202215/07/2022 - Na twee afgelaste edities won dit jaar het loopvirus het van dat andere virus. De Schotense Atletiekvereniging (SAV) kon met succes eindelijk weer een loopinitiatie organiseren in het park van Schoten.


Klik hier voor het volledige artikel
50 jaar SAV en herdenking Louis Wouters22/09/2021 - Na een druk bijgewoonde avondtraining werd op de piste in het park het vijftigjarig bestaan gevierd van de Schotense Atletiekvereniging. Voorzitter Marc Persoons en tientallen leden maakten van de gelegenheid gebruik om hulde te brengen aan Louis Wouters, de eind vorig jaar overleden stichter en legendarische trainer van de club.


Klik hier voor het volledige artikel
Voorzitter Marc Persoons boegbeeld van Schotense vaccinatiecampagneAls club zijn wij heel trots op onze voorzitter, Marc Persoons, die mee helpt om de inwoners van Schoten aan te zetten om zich te laten vaccineren tegen COVID-19. Goed bezig Marc!
Louis Wouters overledenIn woonzorgcentrum Verbert-Verrijdt is donderdagmiddag 12 november 2020 Louis Wouters overleden.
De legendarische atletiek- en gymnastiektrainer, die tot ver buiten de sportarena bekendheid geniet, werd 95 jaar oud.
Onze Schotense atletiekpiste werd bij leven al naar hem vernoemd.


Klik hier voor het volledige artikel

Klio logo

Contact

Schoten Atletiek Vereniging vzw 
K.A.V.V.V. Atletiek 
Braamstraat 161
2900 Schoten