Nieuws

eerste "memorial louis wouters

 

De pistemeeting van zaterdag 11 mei (met start om 13.30 u.) is ook onze eerste “Memorial Louis Wouters met wedstrijden vanaf 400 m.(vanaf benjamin) 1.500 m. (vanaf cadet) 5.000 m.(vanaf junior). Hoogspringen (van benjamin tot miniem) en kogelstoten (vanaf cadet)

Voorzitterswissel bij Schotense Atletiekvereniging

23/01/23 – Daar is Nico Vissers weer. Een terugkeer in de politiek zit er niet meteen in voor de nog altijd maar 58-jarige oud-schepen. Maar de vereniging leiden waar hij zelf zo’n tien jaar geleden de liefde voor het lopen opdeed, daar kon zijn legendarische voorganger Marc Persoons hem wel van overtuigen. “Atletiek is zeker bij de SAV ook een groepssport”, benadrukt de sportieve advocaat.

Klik hier voor het volledige artikel

Schoten Atletiek Vereniging is vanaf heden partner van UiTPAS Van Polder tot Kempen.
De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee iedereen die wil genieten van vrije tijd zoals cultuur, sport en jeugdactiviteiten punten kan sparen en omruilen voor leuke voordelen. Mensen die het financieel moeilijk hebben om vrije tijd te betalen krijgen met de UiTPAS een korting van 80%. Alle informatie, voorwaarden en verkooppunten vind je terug op www.schoten.be/uitpas.
Heb je een UiTPAS, met óf zonder kansentarief? We belonen je met 20 UiT-punten bij je jaarlijkse inschrijving in de club. Die punten ruil je om voor leuke voordelen bij ons, zoals een gratis ticket voor de fuif, maar ook bij andere UITPAS-partners, zoals Sportoase, het cultuurcentrum, … 🎉
Heb je een UiTPAS met kansentarief? Dan geniet je bovenop die 20 punten ook nog eens van 80% korting bij je jaarlijkse inschrijving.
Nog geen UiTPAS? Via www.schoten.be/uitpas lees je waar je er een kan aankopen!

50 jaar Sav

21/10/2022 – Haar atleten behaalden de voorbije vijftig jaar herhaaldelijk goud tijdens diverse atletiekmeetings. Maar dit keer was het aan de Schotense Atletiek Club zelf om op het schavotje plaats te nemen. Voorzitter Marc Persoons en zijn delegatie die vanaf de Louis Wouters-piste in het park naar het gemeentehuis waren ‘gelopen’, kregen er felicitaties van sportschepen Paul De Swaef (N-VA) en de rest van het schepencollege voor het behalen van een bijzondere mijlpaal: het vijftigjarig bestaan.

Klik hier voor het volledige artikel

Levensloop 2022

11/09/2022 – Levensloop Schoten leverde minstens 37.000 euro op voor de strijd tegen kanker. Dat is de verdienste van alle 31 teams en ruim duizend deelnemers, maar misschien toch nog net iets meer van Marc Persoons en Jeff Verstreken. De twee helden zorgden voor een filmische apotheose van de sportieve benefiet door na respectievelijk 15 en 24 uur (!) continu lopen de finish te halen.

Klik hier voor het volledige artikel

Start Met Lopen 2022

15/07/2022 – Na twee afgelaste edities won dit jaar het loopvirus het van dat andere virus. De Schotense Atletiekvereniging (SAV) kon met succes eindelijk weer een loopinitiatie organiseren in het park van Schoten.

Klik hier voor het volledige artikel

50 jaar SAV en herdenking Louis Wouters

22/09/2021 – Na een druk bijgewoonde avondtraining werd op de piste in het park het vijftigjarig bestaan gevierd van de Schotense Atletiekvereniging. Voorzitter Marc Persoons en tientallen leden maakten van de gelegenheid gebruik om hulde te brengen aan Louis Wouters, de eind vorig jaar overleden stichter en legendarische trainer van de club.

Klik hier voor het volledige artikel

Voorzitter Marc Persoons boegbeeld van Schotense vaccinatiecampagne

Als club zijn wij heel trots op onze voorzitter, Marc Persoons, die mee helpt om de inwoners van Schoten aan te zetten om zich te laten vaccineren tegen COVID-19. Goed bezig Marc!

Louis Wouters overleden

In woonzorgcentrum Verbert-Verrijdt is donderdagmiddag 12 november 2020 Louis Wouters overleden.
De legendarische atletiek- en gymnastiektrainer, die tot ver buiten de sportarena bekendheid geniet, werd 95 jaar oud.
Onze Schotense atletiekpiste werd bij leven al naar hem vernoemd.

Klik hier voor het volledige artikel

Contact

Schoten Atletiek Vereniging vzw

K.A.V.V.V. Atletiek

Braamstraat 161 2900 Schoten